flyer

De FLYER e-bikes kenmerken zich door kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kenmerken vertalen zich in prestaties, een hoge mate van functionaliteit en innovatieve diensten, waarbij de modernste rijwieltechnologie toegepast wordt. Ons doel is om klanten en partners te voorzien van de beste Zwitserse kwaliteit. Deze merkwaarden/kerncompetenties komen terug in onze producten

Zwitserse kwaliteit

 Kwaliteit staat bij ons centraal, dit is toe te schrijven aan onze focus en knowhow als exclusieve e-bike fabrikant uit Zwitserland. Wij bouwen al decennialang FLYER e-bikes. De combinatie van veiligheid, stabiliteit, comfort en een hoge mate van functionaliteit met gebruiksgemak resulteren in een lange levensduur van onze e-bikes. We vervullen elk doel, elke behoefte en de meest uiteenlopende eisen die aan e-bikes gesteld worden. Daarvoor worden de FLYER e-bikes ontwikkelt op basis van stabiele, hoogwaardige frames waar elk detail zorgvuldig doordacht is en waar de componenten nauwkeurig op elkaar afgestemd zijn.


Innovatie

FLYER heeft als een van de pioniers op het gebied van e-bikes jarenlange ervaring met continue innovatie om de beste e-bikes te ontwikkelen. FLYER was haar tijd vooruit toen ze als eerste e-bikes met een middenmotor uitbracht. En ook nu weer met de introductie van het FIT systeem. Het FIT-systeem is ontwikkeld om perfect aan de wensen van de klant te voldoen; betere fietsondersteuning door gebruik van een automatisch schakelende motor en meer feedback over de prestatie van de berijder. Deze technologie is uniek op de markt. Binnen FLYER ligt de focus bij het ontwikkelen van e-bikes op de toekomstige klantbehoefte.


Bereik 

Het bereik is afhankelijk van vele factoren. Naast de accucapaciteit spelen de geselecteerde motorondersteuning, de geografische gesteldheid, de bestrating en niet in de laatste plaats het gewicht van de berijder en de bandenspanning een bepalende rol. Bij FLYER kan de klant de accucapaciteit afstemmen op het verwachte gebruik, doordat wij een zeer breed assortiment aan accu’s bieden met capaciteiten van 432 Wh tot maar liefst 648 Wh.